Hyvä yritysilme vahvistaa yrityksen toimintaa

Uusi yritysilme -palvelu: minkä laajuisena sen tarvitset


 • Pienimuotoinen logo tai tunnus

 • Logo tai tunnus, Logopaketti

 • Yritysilme

 • palvelumuotoilu
 
 

Ota yhteyttä

Asiantuntemusta, ammattitaitoa ja vahvaa osaamista

 
 • Tuija Rannikko
  Suunnittelija
  Graafinen suunnittelu

  puh. 0400 628 259
  tuija@tuijarannikko.fi

  Graafisen suunnittelun ammattilainen. Toiminut AD:na, graafikkona ja visuaalisena suunnittelijana lukuisissa mainos- ja viestintätoimistoissa, yli 10 vuotta yrittäjänä omassa suunnittelutoimistossa.

  Parasta osaamista yrityksien, yhdistyksien, tapahtumien, julkaisujen ja projektien ilmeen, identiteetin ja viestinnän kokonaissuunnittelu – ja myös tuon suunnitteleman toteuttaminen ja jalkauttaminen painotuotteiksi, veppisivuiksi, mainos- ja markkinointimateriaaleiksi, käyntikorteiksi, esitteiksi, logoiksi ja mihin sitä ikinä tarvitaankaan.

  Myös kokonaisten viestintä- ja markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutuksen prosessoiminen.

 • Maritta Pohls
  Yritystarina
  Coaching

  puh. 050 588 8181
  maritta.pohls@tutkimuksenaika.com

  Kirjoittamisen ammattinainen, kuuntelija ja kysyjä. Kirjoittanut lehtiartikkeleita, esitetekstejä, kalentereita, tiedotteita, multimedia- ja näyttelykäsikirjoituksia, historiikkeja – pitkää ja lyhyttä.

  Maritta nappaa Sinun, yrityksesi tai tuotteittesi tarinasta olennaisten ja kirjoittaa se asiakkaittesi luettavaksi. Jos haluat aloitusvaiheessa, laajennuksen tai henkilöstön rekrytoimisen ollessa edessä tai vaikkapa jumitilanteessa pohtia liikeideaasi, muutama coach-istunto saattaa tuottaa juuri Sinulle sopivan ratkaisun.

  Maritta on tehnyt kauan työnohjausta ja erikoistunut myös lyhytkestoiseen coachaukseen.